Persian Papers in Conference
  1. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه فلور میکروبی، جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا , اولین کنگره ملی شتر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  2. مهری جغتائی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی – دلمه – پنیر تازه – پنیر رسیده) , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  3. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مریم شیر افکن , ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  4. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از ترخینه , دومین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  5. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  6. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , بقاء حرارتی ویروس های روده ای (بیماری زا)در مواد غذایی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  7. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  8. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , ایزولاسیون و شناسایی انتروکوکوس ها با روش های مولکولی PCR , Real-Time PCR , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  9. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های موجود در غذای سنتی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی , دومین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  10. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , معرفی برخی از روش های مولکولی و مدرن ژنتیکی مبتنی بر کشت برای شناسایی و تمایز باکتری های اسید لاکتیک , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  11. محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , مسعود یاورمنش , مرتضی خمیری , بررسی اثر باکتریوسین های تولیدی باکتریهای اسیدلاکتیک ایزوله شده از کره محلی مسکه، بر روی میکروارگانیسم های بیماریزا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  12. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , کاربرد و مکانیسم عمل نایسین در مواد غذایی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  13. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  14. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  15. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  16. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  17. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  18. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , منصور سعیدی , استفاده از روش مولکولی rep- PCR برای بررسی افتراق درون گونه ای سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و برویس ایزوله شده از ترخینه , اولین همایش میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  19. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  20. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه , اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  21. اعظم مهربان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدرضا عدالتیان دوم , معصومه مهربان سنگ آتش , اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  22. اعظم مهربان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدرضا عدالتیان دوم , معصومه مهربان سنگ آتش , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  23. الهام اسحق ابادی , فرج اله شهریاری احمدی , محمدرضا نصیری , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی و سنتی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  24. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  25. الهام اسحق ابادی , فرج اله شهریاری احمدی , محمدرضا نصیری , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از خمیر ترش محلی تربت جام و آلمان , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  26. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , کاربرد ضایعات و محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهی , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  27. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , ارزیابی اثر متقابل سطوح چربی و فرایند حرارتی روی میزان بازیافت انتروباکتریوفاژMS2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای در شیر , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  28. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , اهمیت مصرف ماهی و نقش آن در سلامت انسان , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  29. سمانه رضائی بروجردی , محمدرضا عدالتیان دوم , نقش فاکتورهای سیگما در فرایند نسخه برداری در باکتری E.coli , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  30. علیرضا وسیعی , محمد سهرابی بالسینی , ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , هدیه داودی مقدم , محمدرضا عدالتیان دوم , بهینه سازی ژنتیکی باکتری¬های اسیدلاکتیک (گونه¬های پروبیوتیکی) جهت افزایش تولید اگزوپلی ساکارید¬ها , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  31. هدیه داودی مقدم , محمد سهرابی بالسینی , ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , علیرضا وسیعی , محمدرضا عدالتیان دوم , کنترل کیفیت مواد غذایی با روش های شناسایی سریع قارچ ها و مایکوتوکسین ها در محصولات کشاورزی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  32. ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , هدیه داودی مقدم , علیرضا وسیعی , محمد سهرابی بالسینی , محمدرضا عدالتیان دوم , استفاده از باکتریوفاژها در تشخیص و کنترل پاتوژن های غذایی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  33. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی , دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  34. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر عملکرد تولیدی دوره آغازین جوجه های گوشتی , دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  35. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال , دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  36. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آنها , سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  37. نگار میرنژاد عنبرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , نقش آنزیم پروتئاز در بیوتکنولوژِی مواد غذایی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  38. شهناز بختیاری , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر باکتری های Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد در آبمیوه ها و غذاهای اسیدی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
Papers in Conference
  1. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Evaluation of Chemical and Microbial Properties of Iranian white brined cheese , 1st International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  2. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , mahin hashemi , Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese , 2010 International Conference on Nutrition and Food Sciences , 0000-00-00
  3. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Majid Hashemi , Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese , 2nd International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  4. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltazar Mayo , Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese , IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk , 0000-00-00
  5. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Iranian white brined cheese using traditional kefir grain , 6th NIZO Dairy Conference , 0000-00-00
  6. Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Microbiological characterization of Iranian raw milk cheese “Lighvan” with reference to food safety , Kiel Food Science Symposium 2012 , 0000-00-00
  7. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods , 1st International e- conference on Novel Food Processing , 0000-00-00
  8. Elham Eshagh Abadi , Farajollah Shahriari Ahmadi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Identification of lactic acid bacteria from local sourdough to produce appropriate starter on an industerial scale , پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران , 0000-00-00
  9. Morteza Abbaszadegan , parnian pezeshki , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Absar Alum , Occurrence of noroviruses and their correlation with microbial indicators in raw milk and food processing for the inactivation of viruses , 5th Food and Environmental Virology conference , 0000-00-00
  10. maryam tolou , Farideh Tabatabaei yazdi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Investigation the potential of waste dairy factories to extract alkaline protease enzyme , International Congress Nutrition: From Laboratory Research to Clinical Studies , 0000-00-00
Persian Papers in Journal

  1. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۷, صفحه ۸۳-۹۲
  2. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , اثر افزودن سرکه سیب به آب مصرفی بر عملکرد رشد، pH محتویات گوارشی، جمعیت لاکتوباسیلوس ایلئوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی , پژوهش های تولیدات دامی , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۵۵-۶۲
  3. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۱-۹
  4. اعظم مهربان , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه مهربان سنگ اتش , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۵, صفحه ۲۱۵-۲۲۵
  5. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , محمدرضا عدالتیان دوم , احمدرضا بهرامی , شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲, صفحه ۴۱-۵۰
  6. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , ردیابی ژن های ساختاری کد کننده انتروسین در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲, صفحه ۴۵-۵۵
  7. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , ارزیابی روش Real Time در اندازه گیری رایزوپوس اوریزا در رب گوجه فرنگی , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲, صفحه ۱۸-۲۹
  8. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به عنوان شاخص فساد آبمیوه , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۵۹۶-۶۰۸
  9. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پویان فر , ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸, صفحه ۱۳۳-۱۴۳
  10. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷, صفحه ۱۱۳-۱۲۳
  11. محمدرضا عدالتیان دوم , مسعود یاورمنش , فریبا قیامتی یزدی , مرتضی خمیری , ندا نیّری , بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷, صفحه ۴۳۸-۴۵۲
  12. مطهره پیرنیا , محمدرضا عدالتیان دوم , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۶, صفحه ۵۵-۶۷
  13. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۵۷-۶۹
  14. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۳, صفحه ۱-۱۴
  15. اعظم مهربان , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه مهربان سنگ آتش , ارزیابی اثرات مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی، اتانولی و هیدرو الکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا علیه برخی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت در شرایط آزمایشگاهی , دانشگاه علوم پزشکی قم , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲, صفحه ۲-۱۱
  16. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی پنیر لیقوان از نظر وجود باکتری لاکتوکوکوس گارویه با تکیه بر روش های مبتنی بر کشت و روش مولکولی ژن ناحیه 16S rRNA , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۳۷-۴۲
  17. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی گونه‌های انتروکوکوس جداشده از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن , میکروبیولوژی دامپزشکی , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۷۹-۹۰
  18. مطهره پیرنیا , محمدرضا عدالتیان دوم , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , تأثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت سپستان بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی , دانشگاه علوم پزشکی قم , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۴, صفحه ۳۹-۴۸
  19. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , سیدمجید هاشمی قوژدی , مسعود یاورمنش , شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۱۱۷-۱۲۵
  20. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , سید مجید هاشمی , جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۲۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۷۵-۸۵
  21. محمدرضا عدالتیان دوم , علی فضل آرا , بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384 , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷, صفحه ۴۵-۵۲
  22. محمدرضا عدالتیان دوم , ناصر صداقت , علی شریف , تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۰۵, صفحه ۷-۱۲
  23. محمدرضا عدالتیان دوم , منوچهر حامدی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته , علوم آب و خاک , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۸۴/۱۲, صفحه ۲۱۱-۲۲۱
  24. محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱ ) , تاریخ: ۱۳۸۴/۰۱, صفحه ۳۵-۴۳
Papers in Journal

  1. mohammad ali attar , Masoud Yavarmanesh , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Antibacterial effects of Lactococcus lactis isolated from Lighvan cheese regarding the recognition of Nisin, Lacticin and Lactococcin structural genes , EN , LWT- Food Science and Technology , Volume ( 89 ) , 2018-2, Pages 186-191
  2. fahime azizi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , The biodiversity of Lactobacillus spp. from Iranian raw milk Motal cheese and antibacterial evaluation based on bacteriocin-encoding genes , EN , AMB Express , Volume ( 7 ) , 2017-9, Pages 176-186
  3. seyed reza sadat hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , M. Abbaszadegan , Thermal inactivation of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses in cow milk , EN , Journal of Consumer protection and Food safety , Volume ( 12 ) , 2017-7, Pages 341-347
  4. neda nayyeri , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoumeh Bahreini , A Preliminary study on antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from different production stages of Lighvan cheese on Penicillium expansum and Rhodotorula mucilaginosa , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 11 ) , 2017-5, Pages 1734-1744
  5. azam mehraban , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Masoumeh Mehraban Sang Atash , Effect of Salvia chorassanica Root Aqueous, Ethanolic and Hydro Alcoholic Extracts on Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis, Salmonella typhimurium and Escherichia coli , EN , تحقیقات علوم پزشکی زاهدان - Zahedan Journal of Research in Medical Sciences , Volume ( 18 ) , 2016-11, Pages 1-7
  6. mehri joghataee , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Safety Evaluation and Antibacterial Activity of Enterococci Isolated from Lighvan Cheese , EN , Journal of Food Safety , Volume ( 37 ) , 2016-6, Pages 1-9
  7. Reza Hajimohamadi Farimani , Mohammad B Habibi Najafi , بی بی صدیقه فضلی بزاز , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Ahmad Reza Bahrami , Ana Belén Flórez , Baltasar Mayo , Identification, typing and functional characterization of dominantl actic acid bacteria strains from Iranian traditional yoghurt , EN , European Food Research and Technology , Volume ( 242 ) , 2016-4, Pages 517-526
  8. nafiseh davati , Farideh Tabatabaei yazdi , Saeed Zibaee , Fakhri Shahidi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties , EN , Jundishapur Journal of Microbiology , Volume ( 8 ) , 2015-5, Pages 1-6
  9. alireza vasiee , Farideh Tabatabaei yazdi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Isolation, identification and characterization of probiotic Lactobacilli spp. from Tarkhineh , EN , International Food Research Journal , Volume ( 21 ) , 2014-12, Pages 2487-2492
  10. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of Anti-microbial Producing Enterococci Isolated from Iranian Raw Milk Cheeses Using Polyphasic Approach , EN , Applied Food Biotechnology , Volume ( 1 ) , 2014-10, Pages 19-24
  11. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir,yogurt and commercial cheese culture as a starter , EN , Journal of Food and Bioprocess Engineering , Volume ( 1 ) , 2014-9, Pages 27-37
  12. Masoud Yavarmanesh , mohammad sohrabi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , F. Ghiamati Yazdi , J. Barouei , Inclusion of Dietary Zeolite Reduces Aflatoxin B1 Levels in Household Bread Waste Used as Cattle Feed , EN , Current Nutrition & Food Science , Volume ( 10 ) , 2014-5, Pages 107-111
  13. Amel Rehaiem , Zouhaier Ben Belgacem , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Beatriz Martinez , Ana Rodriguez , Mohamed Manai , Nelson Perez Guerra , Assessment of potential probiotic properties and multiple bacteriocin encoding-genes of the technological performing strain Enterococcus faecium MMRA , EN , Food Control , Volume ( 37 ) , 2014-3, Pages 343-350
  14. Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Effect of Moisture Contents and Compression Axes on Physical and Mechanical Properties of Pistachio Kernel , EN , International Journal of Food Properties , Volume ( 15 ) , 2012-6, Pages 507-517
  15. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Susana Delgado , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes , EN , European Food Research and Technology , Volume ( 234 ) , 2012-5, Pages 789-796
  16. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltasar Mayo , The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese , EN , International Journal of Dairy Technology , Volume ( 65 ) , 2012-2, Pages 81-89
  17. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches , EN , Dairy Science & Technology , Volume ( 92 ) , 2012-1, Pages 75-90
  18. hadi mahdavian mehr , Zohreh Hosseini , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mohammad Reza Edalatian Dovom , STUDY ON THE ANTIMICROBIAL EFFECT OF SALVIALERIIFOLIA (NOWROOZAK) LEAF EXTRACT POWDERONTHEGROWTH OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS IN HAMBURGER , EN , Journal of Food Safety , Volume ( 30 ) , 2010-7, Pages 941-953